fredag 2. september 2011

2. (toende) september.Ja jeg kjenner en mann i Askim som sier "toende" til den 2. Og prøver jeg da å spørre hva den 1. og 3. heter så er svaret "første" og "tredje". Men hva med den 2. prøver jeg forsiktig, ja det heter den "toende" får jeg til svar.

Har vært ute noen dager nå, været har jo vært så fint. Og i går var det månedskifte og vi har atter lov til å ankre i Kostersundet og da måtte jo anledningen tas.

Et par år gammelt, men det er fint der.

 To fruer i ring.......

Nå ligger jeg i Strömstad, skal handle litt og vente på hu Karimor som kommer med tut tut litt utpå eftan, før vi finner oss en fin plass for kvelden. I morgen skal vi atter ut i Kostersundet, er vist en liten happening der i morgen har jeg hørt noen rykter om :-)...........

 .....og den ene har badet i Starekilen.

........Får bare håpe at været holder seg, for det er planlagt litt grilling på eftan og koselig samvær.
Men uansett må en jo gjøre det beste ut av det.
Nei nå skal det dusjes og jeg må handle så ha en fin helg og oppfør dere pent.

 

Ingen kommentarer: