tirsdag 27. september 2011

I innlandet

Sitter og lytter til gammel musikk som jeg har på min lille pc.
Mye bra der, det går ifra Comfortably Numb med Pink Floyd til Frankie Valli og the Four Season med Sherry.  Og plutselig dukker en av mine favoritter opp: Sunrise med Uriah Heep (litt dårlig opptak kanskje, men originalen) da kommer jeg i skikkelig modus.

De opprinnelige Uriah Heep.

Er for tiden i Askim, hu Boline står på land, litt i bunnen og diverse små rep som jeg ellers aldri får gjort noe med så lenge ho ligger og dupper på vannet. Så hu mor får være tålmodig noen dager og holde ut.
Har  noen små prosjekter selv også, bla å lakkere bordet, skrudde det løst men fikk det f... meg ikke ut av båten :-) blir vist satt inn før en legger på dekk. Så å få skilt ben fra plate ble en verre jobb, de var limt med sika så det måtte sag til men nå er det ute og klar til lakk. Og det andre fra innsiden, den ene madrassen i salongen er ganske flat etterhvert, det er vel ikke så mange dagene jeg ikke har hatt baken nedpå siden 2004.Men det er jo bra for noe, det går jo også å prøve å besøke noen mennesker som en aldri ellers ser, så pass opp plutselig står jeg på døra. Har forresten en kompis som er "over there" og idag begynte det å ringe på Skype og vips der var han, jamen fint å kunne sitte og snakke med et menneske rimelig langt vekk og se personen samtidig.

Nei dette får være nok for idag, det er noen som har begynt å "kremte" vi skal vist til svigers ikveld.

Ingen kommentarer: