søndag 2. oktober 2011

Innevær

Hadde et par fine dager nå som har vært som rene sumaren. Men igår kom tåken/disen tilbake og høsten har vel kommet for alvor.

Mange måter å pynte verandaen på.
Jeg tok bilen til Kari på fredag og tok en liten Østfold rundt tur, først til Bauhaus på Vestby, eller heter det i Vestby? De hadde salg av bla Glava vintermatter til halv pris og da blir det jo løp og kjøp. Kjempesvært er det der ute men no problem for de jeg traff hadde kunden i førersetet.

Deretter ble det sydover til plankebyen måtte jo se til hu Boline som de hadde fått i hus heldigvis og fikk pratet litt med reperatøren og han sa det ikke var store jobben, så det var jo positivt.

Omtrent eneste Haldenseren jeg traff. :-)
Så gikk det videre til Halden for avlevering av matter og å slå av en prat på brygga, men det slapp jeg for der var det ingen, på sjøen hele bunten, heldiggrisene.
Men fikk da lagret mattene og tok fatt på veien nordover igjen tilbake til solen, for det rare var på denne dagen.: Oppe kl 8 solen skinte og det gjorde den til jeg passerte Solli på vei til Fredrikstad der ble det tåke og den holdt seg hele veien til Halden og nordover igjen nesten til Degernes og vips så var det atter sol og sommer.
1 kommentar:

Hildur sa...

Sto det bra til med båten deres??