torsdag 13. oktober 2011

Landkrabbe

Ja det er vel det jeg har blitt etterhvert.
Det går ikke fort i Fredrikstad, tre uker siden båten ble levert nå og det er vel gjort en halv dags jobb på den. Men det er vel heller ikke lett da halve arbeidstokken er borte.

Her i hall og masten nede for første gang siden 2004........

..........litt uvant måte å se ho på.

Men det er jo godt for noe for nå står hun tørt i god temperatur og får tørket skikkelig opp før første gang på åtte år. Jeg får også tatt skroget skikkelig og det trengs har jeg opptaget, så om jeg syntes det drøyer er det jo for jenta mi (jada Kari jeg har to) sitt beste.

Sånn ser hun ut uten dørkplater..........

....og det er støpingen av innerlineren som har delamminert.

Siden disse bildene har de slipt en del og jeg tror ikke egentlig jobben er så stor bare de legger opp til å jobbe hele dager med henne.
Så sånn som det er nå bruker jeg en god del tid på å "rubbe" og polere sidene på damen så at hun kommer til å skinne som aldri før. Men uansett please, jeg vil på vannet igjen.


1 kommentar:

Ragnhild sa...

Hvor ofte har du båten oppe?? Kan du ikke lage et innlegg om vedlikehold av seilbåt. Og så kan du legge linker på diverse båt-forum osv. Kanskje du bor sponsa med et abbonemang, rabatter osv.. !! Du har jo en unik interesse som ikke mange andre samtidig er kreative som deg til å vise i form av bilder og tekst! Når båten kommer på annet så blir det vel ekstra morro å seile til neste sesong!!