torsdag 6. oktober 2011

Litt mus

Var på Mysen her om dagen og så på noen ting fra ca 1950 til 60

Faderen vår hadde som nevnt i et tidligere blogginlegg et "musecirkus". Og vi barna trodde det ble solgt da han ga seg i ca 1960, ingen av oss hørte noe mer om det, helt til min eldre søster ble ringt opp av en journalist fra Smaalenenes avis og fortalte at deler av det lå på et lager på Mysen.

 Bildene prater vel for seg selv.


Så vi dro som sagt til plassen og fikk oss en titt, fikk tatt noen bilder men skulle gjerne tatt mange fler for det var mye en kunne knipse.Her er det noe, men vi får vel prøve å avtale med eieren av lageret om vi kan få bruke mer tid der en annen gang og gjøre en litt bedre jobb av det hele.
Vi ble iallefall enige om en ting, vi hadde en kreativ far.
Men akkurat den med å selge musebokaffe slo vist aldrig an. :-)


4 kommentarer:

Kari sa...

Musebokaffen hadde jeg ikke hørt om før. Hadde han noen av ringene (eller skal jeg si "lekestativene") til musene igjen? Vil ikke at minnene mine fra brakka skal bli ødelagt. Lukta av trevirke minner fortsatt om Alf.

Bjorn sa...

Nå tror jeg jammen jeg fikk det til igjen, å svare på kommentarer mener jeg. Sendte deg en mail Kari ang musa

Ragnhild sa...

Hvorfor hadde han satt dette på et lager??! Han var jammen kreativ ja- hadde vært god på webdesign og photoshop han mannen der tror jeg.. Sikkert blogger og!! :O) Hadde vært morro å vært med dit.. Står det på et lager der Alf bodde?

Bjorn sa...

Hvorfor vet vi ikke, hørte en gang for flere år siden at det hele var solgt. Men tydeligvis ikke. Jada gubben hadde fantasi han... Det som er igjen, det er ikke mye, står på loftet der Alf hadde verkstedet sitt