torsdag 1. desember 2011

Shurflo

Min kjære oase.
Har hatt mistanke en tid om at ikke alt var som det skulle med henne.
Begynte å bli engstlig for å gå på badet, for hun var litt rar iblandt og lyden av henne var litt anderledes en den jeg var vant med å høre da jeg brukte henne.
Og i går kveld skjedde det, hun streiket, jeg tok henne ut, gikk over hennes vitale deler men nei det var ingenting jeg kunne gjøre noe med, hun rett og slett ville ikke mer.
Ja tenk om hun hadde sluttet mens jeg sto innsåpet i dusjen og at det ikke hadde kommet en dråpe vann å skylle seg med??
:-)
Ja jeg snakker selvfølgelig om vannpumpa.Vi tenker vel ikke så mye over det vi bortskjemte mennesker hvor lett allting er og da spessielt vedrørende vann. Vi bare vrir på en kran så renner det, ferdig på do så trykker vi bare på en knapp og borte er det. Prøv en dag uten, at vann må hentes er ikke alltid like enkelt.
Ja som det går fram her hadde jeg det nesten sånn i går kveld/idag tidlig men jeg har jo eksternt vann tre meter unna så det var jo ikke noe problem. Og så fikk jeg lufta meg litt idag med en tur på byn og fikk kjøpt meg ei ny vannpumpe så nå er alt bare topp igjen.

Ny måned har vi jo også fått, så nå er det bare 22 dager til det lysner igjen.


 Ha en god kveld.Ingen kommentarer: