mandag 9. april 2012

Slutten (på påsken)

Ja for å rydde tilside tvil.

Tre til kai i Lysekil.
Som sagt ble vi i Lysekil i to dager og satt mye i cocpiten og nøt solen, men det ble jo noen fine spaserturer også, i cocpiten ble det en del titt på naboen under.

Ja det er en del diverse på en seilbåt.
Etterhvert ble det avgang nordover til litt forskjellige destinasjoner, vi ville gå utaskjærs og håpet på litt vind og det fikk vi, rett vest var den og vi skulle jo nord så det ble en av de sjeldne dagene med helt perfekt vind for seilas 5 til 6 sm og samme fart i båten (i knop) Roy gjorde jobben og vi bare nøt solen.

Ut fra Lysekil og opp Mjölskär............
............og fra Mjölskär til Hamburgö.
Ankom etterhvert Hamburgö og ble tatt imot av Abeline som hadde kommet før på dagen, tok fergen over til Hamburgsund for litt "glemt å handle".
Bare roet, dagen derpå kom fler fra syd (Vesla og Frida) og vi ble fire stykk til nok en natt der.
Ble spådd litt dårligere vær så på fredag gikk vi opp til Strömstad og koste oss ombord i Kirsti på kvelden. Før vi fant ut at det var like så godt å komme seg helt hjem til Halden og avslutte påsken der. Vi så gjorde og fler gjorde vel det samme for det gikk en jevn strøm av båt nordover.
Og snipp snapp snute så var den påske ute.


Lite ord for dagen.:
Vilkåret for et lykkelig ekteskap er at man forelsker seg mange ganger - og hele tiden med den samme :-)

Om å ergre.:
Hvis du vil gjøre din kone gal, så skal du ikke snakke i søvne- du skal bare ligge å smile.

Ha en fortsatt god 2.dag påske.

PS. GRATTIS med ny båt Runar.

1 kommentar:

Teuvo Vehkalahti sa...

Teuvo Kuvat- Teuvo Images Finland visited this blog. Come and visit my blog . You should also tell your friends to my blog Teuvo Vehkalahti Finland