søndag 13. mai 2012

Öddö


Öddö er en øy rett på utsiden av Strömstad hvor vi tilbrakte helgen (lørdag/søndag).
Ble som sagt i havn pga været og dro ut lørdag isteden, tenkte på sundet men var spådd mye vind søndag morgen så vi la oss i bøye isteden rett ved den omtalte øy ved noe som blir kalt"norskholmen" men egentlig heter Edholmen

 Nyoppsatt utedass/søppel bod på "norskholmen"
Nyutlagte bøyer var endelig på plass og vi ble møtt av en liten båt fra SXK med folk fra HAK eller havn og ankerkomiteen som var rundt på vestkysten og sjekket med bøyer og bolter på fine plasser.
Ja det er ikke så mange som er klar over at de fleste førtøyningsboltene du finner langs den Bohuslenske kysten er satt opp av Krysserklubben av frivillige medlemmer og kan brukes av hvem som helst i motsetning til bøyene der du må registrere båten i et register hos klubben.

 Querida av Portland. USA......
Tenkte jeg skulle rodd over til båten på bildet over her, kom rett etter oss og var vel noen langseilere, båten var registrert i USA. Angående registrering, synd men det har ligget en båt langs fjellet her i flere år helt uten tilsyn har det sett ut som og nå i vinter var det slutt, nå står den på bunnen.

........ikke så mye querida (kjære) her lenger.
Men som vanlig, søndag kom og tid for hjemvei og den før omtalte vinden var tilstedeværende og ganske kratig etterhvert og vi seilte helt inn i havnen i Halden for frisk vind fra sydvest.

Bare et par små barnemunn.:
Den største forskjellen på menn og damer er at damene har mer orden i
sysakene mens menn har mer redskaper enn damene.

Det kan være veldig irriterende for kroppen å dø. Da får den aldri se
familien sin igjen.

Ha en trivelig aften.....


Ingen kommentarer: