mandag 28. mai 2012

SXK Karholmen


Ja det er hjemmeadressen just nu, her jeg ligger og svaier i en bøye.
Har akkurat vært iland med Kari og dro rett ut igjen for en liten meditasjon over været vi har hatt en god stund nå. Vil bare ha sagt det med en gang at vårbadet er unnagjort, 23/5 ca kl 17. Og vannet ja det var faktisk 16 grader.

Storfint besøk i Strömstad i helgen.

Ble ikke lange turen fredag kveld, motret oss ned til Kalvön/Lindön og la oss der for natten sammen med andre kjente. Det ble en jolletur iland og koseprat før vi kveilet i elleve tiden.

Kveldssol skinner på fjellet i Dannemark.

 Dagen derpå ble det spredning og vi seilte sydover og hadde en suveren dag med sakte fart ned til Dannemark bukta, ja det er sumar. Ble et kveldsbad igjen, ja det har blitt flere, og vi satt ute i cocpiten og bare koste oss i sola til den forsvant ned bak noen øyer.

Kan ikke få sett nok solnedganger

Søndag kom og vinden var sydvest så vi tutlet oss nordover igjen for genakker, morsomt å seile med den, utrolig lite vind gjør at båten holder farten der andre må starte motoren.
Så vi endte opp i Kostersundet for anker nok en gang, vi lå 12 båter på sleng, men bare tanken på å gå til kai var avskrekkende der de ligger fem stykk på hverandre, stakkars den som er innerst med folk og hunder trampende frem og tilbake. Mange er hensynsfulle men nok av andre også :-)
Og som sagt nå sitter jeg her og skriver på pos N 58.55.215 E 011.09.128.
Blir vel litt mat etterhvert og å nyte kvelden for jeg tar sydvesten som er spådd i morgen og seiler hjem til Halden.

Ingen kommentarer: