søndag 14. oktober 2012

Oktoberfest

 
Hittil i oktober med unntak av denne helgen har jo vært en fest værmessig og deilig har jo det vært med fine dager, dog kjølig men det finnes jo klær og varmetilgang.
 

 
De to ovenstående bildene er tatt med mobilkamera sist helg da vi hadde kosestund i bukta vår i Kostersundet.
 

En enslig fisker syd i Kosterfjorden som jeg skleeeed forbi på torsdagen.......

 
..........................da jeg kom seglende for genakker. Med tilslutt hang seilet rett ned og da jeg sjekket hadde jeg 1 sekundmeter vind og 1,5 knop medstrøm og da er det ikke mange som får brukt seil.
Så enden på visa var at jeg motret meg inn til Ramsø og hadde kvelden og natten der med noen gode venner. (NB forklaring til vind/strøm: 1.sm tilsvarer 2 knop så jeg skled omtrent like fort som vinden)


Ingen kommentarer: