søndag 21. april 2013

Bøyehelg

Skuffa å gett, bøya mi bak Karholmen var opptatt :-) neida fritt for alle medlemmer der men trodde ikke den skulle være opptatt på fredag. Det var kjølig og spådd minus, så 99% av de få som er på vannet foretrekker 240 volt kabel i land.
 
 
Men det er jo en bøye til litt lenger inn og der var det ingen, så det ble vår første natt i år fortøyd til en SXK bøye. Utrolig stille og deilig måte å slappe av på uten trafikk eller annen støy.

 
Laugardagen kom og vi måtte jo bevege oss, fin nordatrekk, og vi seilte sydover i Kosterfjorden. Seilte sakte på insiden av Svängen fyr og vest av Lindön/Kalvön og nesten ned til Väcker før vi motret oss opp til bøyene nord av Havstensund. Der lå det faktisk en annen Haldenbåt så vi ble ikke helt alene i bukta. Ble sittende ute i deilig vær helt til sulten tok overhand og det ble middag mekking litt lesing og køya i ellevetiden.
Det ble to netter i Krysserklubbbøye denne helgen og omtrent hele årsåbonnementet inntjent, medlemsavgift, kretsavgift og bøyeavgift og masse lesestoff koster 690 kr. Og det er vel etter dagens havnepriser ca tre overnattinger i bråkete havner.
Blir vel litt gjentagende å si det men søndagen kom og vinden hadde dreid til syd som spådd så det gikk hele veien inn forbi Sponvikskansen i fin vind fra 5 til 8 sm. med spridde seil.
Så snipp snapp snute så var denne helgen ute med utseil distanse på 63,8 Nm.


1 kommentar:

kariogjon sa...

Dere venter nok på varmere dager. Men sommeren kommer nok. Vi fikk en forsmak- og det var deilig!