onsdag 3. april 2013

Stille påske

 
Ja så er påsken over og påsketur ble det ingen ting av i år for første gang, ja det må være bortimot femten år. Og det hele kom av at vannet var for hard eller is heter det vel. For tykk for å bryte opp her i havna.
 
 
Tok oss heller noen turer og tittet rundt, bla til modelljernbane huset i Gamlebyen i Fredrikstad,
prøvde å ta bilder men var vanskelig da det var mye folk der og trangt. Men flott var det og mye jobb må det ha vært for å få det til. Lenk til jernbanen.

 
Er så mye prat nå til dags om unger med pc, pod og pad og telefoner og alt hva det er de ikke greier seg uten, men det var rimelig mange unger og yngre med store øyne. Spurte for moro skyld "sjefen" hvor mange meter ledning de hadde trukket for å få alt til å funke? "Må være kilometer, ikke spør men det er mange".

 
Ellers brukte vi påske stort sett på brygga eller i solen i cocpit, fint var det i sola men måtte være i le for trekken var kald. Prøvde å grille en dag men lufta var så kald at pølsa ble kald på oppsiden mens en grillet undersiden, nei da ikke fullt så ille.

 
Men hu mor koste seg i sola og vi hadde fine dager her i Halden med god mat og noko attåt og tok oss en tur i hytt og pine. 


1 kommentar:

kariogjon sa...

Det var litt av en jernbane! Du får ta med deg nevøen din dit en gang!