tirsdag 11. juni 2013

Klargjøring

 
Uff som tiden flyr, syntes ikke det er lang stunden siden isen gikk. Og nå er det straks avfart for ferie.
Boline har vært på land rengjort under, stoffet, pusset propeller og byttet anoder, vasket og polert. Nå ligger jeg i Halden og klargjør "skuta" for vestlandferie med å rydde ut og på plass, forskjellige innkjøp. Ute og lånt kart av Tommy og Susanne, tatt imot tips. og klar til å stikke over til Sørlandskysten fra søndag.
 
Fra Holtekilen på Kirkøy
 
også fra den samme plass på Hvaler.
Ellers er det litt omvendt hittil i år, i fjor var det som regel pent i uka og da helgen kom kom skyene og regnet. Men i år, i alle fall fra pinse og til nå har helgene vært alle tiders. Solen har faktisk stekt så varmt under sprayhood at det har vært godt å hoppe ute for avkjøling, første gang var 17 mai i Fjällbacka, 12 i vannet men deilig som avkjøling. Nå sist helg lå vi på Kirkøy og roet helt ned. Første natta i Stavsengkilen og den andre i Holtekilen og været er sommer, du våkner til ingen vind så blir det en lett bris som holder seg til utover ettermiddagen før det øker på (solgangsbris) og legger seg helt og blir vindstille på kveld og natt. Mangler bare litt høyere nattemp så er alt perfekt.
 
Men som sagt fra helgen er det Vestlandet som gjelder og håper bare at en er heldig med vindene så en kommer seg rundt sørvestlandet uten altfor mye problemer. Skal prøve å være flinkere enn nå med bilder og tekst, så ynskjar dokke en god sommer på de fleste.
 
 


1 kommentar:

kariogjon sa...

God tur! Ses 29. Håper på mc-vær for vårt tilfelle. Du får fotografere fra vannveien- så får vi fotografere på land.