torsdag 5. desember 2013

Vinterferie

 
Så kom dagen da årets siste reise var unnagjort.
Vintermattene kom på i går og da blir det ikke mye "tur på fjorden" før til våren.
 
 NB klikk på bilder for å forstørre
Uansett, som er været er i dag 5/12 har en vel heller ikke så mye på bøljan å gjøre. Det er meldt storm mye nedbør og ja, vær for å holde seg innadørs.
Men skal vel holde kjeft angående dårlig vær også det er jo tross alt snart jul og hittil i høst har vi jo hatt mye bra vær etter den herlige sommeren vi hadde.
 
 
Til og med en tur vestover fikk vi og det åpnet for noe helt nytt, unnskyld Bohuskyst men Vestlandet er penere og mer spennende..............
 
Tok en del bilder men ingen bra av paret.
.................og grunnen for ferden var at jeg hadde fått en svigerdatter :-)
 
Så nå mens jeg sitter her om bord i vindkastene og ruller i indre havn i Halden og hører på regnet og ulingen i master kan jeg jo begynne drømme om en ny sumar.
 
Fra en stille vakker kveld her i havna.
 
 
 
Og tilslutt fra oss som får oppleve den vakre naturen vi har.
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

kariogjon sa...

Kjære bror, det er faktisk ikke du som har tatt bildet av deg og Kari,- det er det jeg som har tatt. Ellers kan jeg rose deg for bildet tatt i Hladen.
Kali

Bjørn Solem sa...

Sorry sister, vet det da du sier det men det var ikke i mine tanker. Tok bare frem diverse bilder og la dem inn.Skal være mer obs.....

Bjørn Solem sa...

Nå syrran er det oppdatert, hils gubben

kariogjon sa...

Hehe. Gjort samme "feilen" selv - flere ganger. Automatisk skriver jeg : "Foto: Kari" - selv på bilder Jon har tatt. Måtte bare erte litt!